ŠPANJOLCI SE NAKLONILI VATRENOM: / Rakitiću je bilo potrebno samo poluvrijeme da pokaže kvalitetu

Image
Foto: AFP

Veznjak je odigrao prvih 45 minuta protiv Totenhama.

12.12.2018.
10:50
AFP
VOYO logo

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić našao se u ulozi kapetana Barcelone tijekom utakmice s Tottenhamom u šestom kolu Lige prvaka. Vatreni je predvodio ispremiješanu momčad u kojoj nije bilo igrača poput Messija, Suareza, Piquea, Ter Stegena, Busquetsa i Albe.

Stoga mu je trener namijenio središnjih ulogu, što je Vatreni iskoristio na najbolji mogući način te je dirigirao igrom Barcelone u prvih 45 minuta. To mu je bilo dosta da ga katalonski Sport nagradi sa sedmicom. Samo je strijelac Ousmana Dembele dobio višu o cjenu (8) što dovoljno govori o igri veznjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom na to da Messi nije igrao Rakitić je dirigirao veznim redom, ali ovaj put u Busquetsovoj ulozi u kojoj se dobro snašao", navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među igračima s najvećom minutažom

Mundo Deportvivo također ga je pohvalio.

"Jedna od njegovih boljih predstava u sredini veznog reda. Bio je dobro postavljen i inteligentan u distribuciji. Imao je jedan dobar pokušaj s ruba 16-erca. Na poluvremenu ga je zamijenio Busquets", piše Mundo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je jedan od igrača koji su najviše minuta proveli na travnjaku ove sezone. Ne računajući vratara Ter Stegena, samo su trojica igrača Barcelone upisala veću minutažu do njega, a to su Pique (1890), Busquets (1829) i Alba (1820). Vatreni je u 22 nastupa na travnjaku proveo 1745 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo