ŠPANJOLCI PROVOCIRAJU: / "Hrvatska je najlošija od polufinalista"

Image
Foto: AFP, ATTILA KISBENEDEK
Image
Foto: AFP, ATTILA KISBENEDEK

Marcin reporter iz Krakowa u svom je osvrtu na polufinale Europskog rukometnog prvenstva napisao kako smatra da je Hrvatska najslabija među četiri reprezentacije koje su se tamo plasirale.

29.1.2016.
16:58
AFP, ATTILA KISBENEDEK
VOYO logo

"Hrvatska reprezentacija bila je bez ikakve nade za plasman u polufinale prije posljednje utakmice drugog kruga natjecanja. Onda joj je poraz Francuske od Norveške dao malu nadu koju su iskoristili protiv Poljske i došli do pobjede koju je izbornik ŽeljkoBabić nazvao čudom", piše Marcin novinar te nastavlja:

Najmanje pokazali

"Hrvatska je na ovom Europskom prvenstvu pokazala najmanje od svih reprezentacija koje su u polufinalu te je naslabija. Izgubili su dvije utakmice, od Norveške i Francuske i samo su zahvaljujući lošim predstavama Francuza i Poljaka prošli dalje na gol razliku", tvrdi Marcin reporter te je malo detaljnije analizirao Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izbornik Babić nije u Poljsku poveo Vorija, niti Babića, najboljeg vratara prošlog Svjetskog prvenstva, dok je Stepančić ozlijeđen", piše pa nadodoje da kao najjaču stranu igre Babićevih izabranika vidi u obrani 5-1 i 3-2-1, te ubojitim kontranapadima iz kojih Hrvatska postiže 20 posto svojih golova, a pri tome se najviše ističe Štrlek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, smatra kako je Hrvatska primjer samouvjerenosti i kvalitete te je opasna kao i uvijek. Također podsjeća i na činjenicu da su brončanu medalju na posljednem Euru osvojili upravo protiv Hrvatske te napominje da im je ovo usprkos mnogim vrlinama njihovih protivnika velika prilika za plasman u finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo