ŠPANJOLCI SE NAKLONILI MODRIĆU: / Pišu u velikom talentu Vatrenog i njegovoj čvrstoj odluci

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativac upisao je asistenciju u pobjedi Madrida

22.4.2019.
9:09
AFP
VOYO logo

Nogometaši madridskog Reala pred svojim su navijačima svladali Athletic Bilbao sa 3-0 (0-0) u dvoboju 33. kola španjolskog prvenstva, a sva tri pogotka postigao je francuski napadač Karim Benzema.

Francuz je prva dva gola postigao glavom, u 47. minuti na ubačaj Asensija, a u 76. nakon udarca iz kuta koji je izveo kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić. Benzema je 'hat-trick' zaključio u 90. minuti, kad je prebacio istrčalog vratara Athletica Iaga Herreina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić je bio u početnoj postavi i odigrao cijelu utakmicu za Real koji je stigao do 20. prvenstvene pobjede u ovoj sezoni, ali pet kola prije kraja ima još samo teoretske izglede za osvajanje naslova.

Image
Image

Real Madrid's French forward Karim Benzema (R) celebrates with Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric at the end of the Spanish League football match between Real Madrid and Athletic Bilbao at the Santiago Bernabeu Stadium in Madrid on April 21, 2019. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)

Poslije utakmice španjolska Marca nahvalila je hrvatskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne ide nigdje

"Iako nije posebno briljirao, njegov je talent došao do izražaja preciznim i kvalitetnim dodavanjima kojima je hranio suigrače", ističu Španjolci.

U drugom pak tekstu posvećenom Realovoj 'staroj gardi koja se ne predaje' pišu o odličnom nastupu Marcela, Kroosa, Casemira i Benzeme. Na taj način, tvrde, jasno su pokazali namjere da ostanu u prijestolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kroos i Casemiro pružili su sjajne partije dok Madridom i dalje kruže glasine oko dolaska Pogbe i Eriksena. Luka Modrić, također, jasno je poručio da ne ide nigdje te da planira odigrati još više utakmica za Los Blancose", ističe Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo