ŠPANJOLCI OBJAVILI BOMBASTIČNU VIJEST: / 'Modrić se vraća u London, ali ne u redove Tottenhama'

Image
Image

Poznato je da je Modrić bio zvijezda najvećih im rivala Tottenhama pa bi na ovaj način postao jedna od najomraženijih osoba u Londonu.

26.2.2018.
18:30
VOYO logo

Unatoč činjenici što je i dalje nezamjenjiv u momčadi Zinedinea Zidane španjolski mediji svako malo objave vijest da će Luka Modrić napustiti Santiago Bernabeu. Posljednji u nizu to je napravio Diario Gol.

Ovaj tabloid sklon bombastičnim senzacijama piše da će se Zidane na ljeto riješiti nekolicine igrača, a na izlaznim vratima mogao bi se naći kapetan Vatrenih. Tvrde da je Modrić, unatoč tomu što je i dalje jedan od najboljih igrača na svijetu, spreman napustiti Bernabeu i novi izazov potražiti na drugom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postaje Topnik?

Diario navodi da bi mogao ostvariti šokantan transfer u Arsenal. Poznato je da je Modrić bio zvijezda najvećih im rivala Tottenhama pa bi na ovaj način postao jedna od najomraženijih osoba u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Topnici su u nedjeljnom porazu od Manchester Cityja pokazali da su im potrebni klasni igrači ako se žele vratiti u vrh Premier lige, a u tom bi im zasigurno mogao pomoći Modrić, koji bi im konsolidirao vezni red.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diario Gol također tvrdi da je Tottenham također sprema vratiti igrača u sjeverni London. Real se na ljeto želi pojačati Harryjem Kaneom i mogli bi Spursima ponuditi Modrića kako bi snizili cijenu napadaču. Teško da će pristati na takvu ponudu, ali možda bi drugačije razmišljali kad bi u pogodbu bio uključen i Gareth Bale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo