ŠPANJOLCI HVALE HRVATSKOG DRAGULJA: / 'Izvukao je maksimum, situaciju potpuno okrenuo u svoju korist'

Image
Foto: AFP, DANI POZO
Image
Foto: AFP, DANI POZO

Mateo Kovačić ove je sezone skrenuo pozornost na sebe u Realovom dresu.

16.11.2016.
20:35
AFP, DANI POZO
VOYO logo

Činilo se kako će Kovačić ovog ljeta napusiti Real, ali uspio se nametnuti Zinedineu Zidaneu i ugrabiti minute u veznom redu. Ovog je ljeta marljivo radio, a iako je imao pravo na produljeni odmor zbog Eura, na pripreme Reala stigao je tjedan dana ranije, odlučan zaslužiti trenerovo povjerenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neočekivani scenarij

"Kovačić je svojim strpljenjem i odlučnošću pokazao kako se mogu pokrenuti neočekivani scenariji", komentira španjolski list.

Pored Kovačića na terenu, na klupi sjede James Rodriguez i Isco, a hrvatski je veznjak uspješno je zamjenjivao ozlijeđenog Luku Modrića, kao što sad nema Tonija Kroosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči subotnjeg derbija kod Atletica, još je neizvjesno hoće li Kovačić moći nastupiti jer je na utakmici protiv Islanda dodatno pogoršao situaciju s već načetim gležnjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ove sezone sve je drugačije, a događaji u Realovom momčadi, uspjeli su izvući ono najbolje iz Kovačića. Mladi Hrvat je pokazao kao rješenje kad su momčad pogodile ozljede. Ove sezone već je startao u jednakom broju utakmica kao kroz cijelu prošlu sezonu", istaknula je Marca.

Kovačić je prošle sezone odigrao 25 utakmica u Primeri za Real, a osam puta bio starter. Ove sezone, nastupio je osam puta i svih osam puta započeo u prvih 11 "kraljevskoj kluba".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo