SOUDANI NAPUSTIO DINAMO NAKON PET GODINA: / Modri prodali najboljeg igrača slavnom engleskom klubu

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Soudani odlazi nakon sezone u kojoj je s plavima osvojio dvostruku krunu, a sada će igrati za nekadašnjeg dvostrukog osvajača europskog Kupa prvaka.

29.6.2018.
20:59
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji stranac u povijesti GNK Dinamo El Arabi Hilal Soudani odlazi iz Dinama nakon pet godina u modrom dresu. Karijeru će nastaviti u engleskom klubu Nottingham Forestu, priopćio je klub na službenoj stranici.

"U ime GNK Dinamo zahvaljujem se našem Soudaniju na prekrasnih pet godina. Na golovima i trofejima koje je donio u plavom dresu. Veliko mu hvala na europskim rezultatima u kojima je Soudani bio važan čimbenik a koji su prometnuli GNK Dinamo u ponajbolji nogometni kolektiv u ovom djelu Europe. Nažalost, danas smo stigli na kraj našeg zajedničkog puta", poručio je predsjednik Uprave Igor Kodžoman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Soudani je u punih je pet godina u maksimirskom klubu osvojio četiri naslova prvaka Hrvatske, tri Kupa i Superkup, dvaput s plavima igrao u skupinama Lige prvaka, dvaput u skupinama Europske lige... Kako navode Modri golom u petoj minuti produžetka nezaboravne utakmice u Salzburgu u playoffu lansirao je Dinamo u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Soudani odlazi nakon sezone u kojoj je s plavima osvojio dvostruku krunu, postao najbolji strijelac Prve HNL, a u izborima Hrvatskoga nogometnog saveza kao i Udruge Nogometni sindikat proglašen najboljim igračem lige. U anketi tportala je na kraju kalendarske 2017. godine bio i dobitnik nagrade za najboljeg igrača u izboru kapetana svih 10 prvoligaških klubova.

Modri su navodno na Alžircu zaradili nešto više od dva milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo