ŠOKIRANI TRENER BARCE POJASNIO RAZLOGE PORAZA: / 'Treba im čestitati, ovo je veliki udarac za nas'

Image
Foto: AFP

Neočekivani preokret Rome šokirao je sve, pa tako i trenera Barcelone.

11.4.2018.
8:31
AFP
VOYO logo

Nogometaši Rome senzacionalno su se plasirali u polufinale Lige prvaka nakon što su u uzvratu u Rimu pobijedili Barcelonu s 3-0 i nadoknadili zaostatak od 1-4 s prve utakmice na Nou Campu.

Image
BARCU SRUŠILI ONI KOJI SU U PRVOJ UTAKMICI POSTIGLI AUTOGOLOVE: /

'Vjerovali smo u čudo'

Image
BARCU SRUŠILI ONI KOJI SU U PRVOJ UTAKMICI POSTIGLI AUTOGOLOVE: /

'Vjerovali smo u čudo'

Trener Barcelone Ernesto Valverde priznao je polije utakmice da je to veliki udarac za njegovu momčad. Bila je to zasigurno najlošija predstava katalonskog diva ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo ostati podignutih glava. Odigrali su izvrsno, napravili su preokret i treba im na tome čestitati. Nismo igrali našu igru. Sve je to pogodilo igrače, što je i normalno nakon ovakvog poraza. Međutim, moramo se brzo oporaviti jer se još borimo za dva trofeja, koja želimo osvojiti", kazao je Valverde i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njima je sve polazilo od ruke dok mi nismo nikako mogli ući u utakmicu. Niti u jednom trenutku nam nisu dozvolili da se osjećamo ugodno i zaigramo našu igru. Jako nam je žao što smo razočarali navijače. To je nogomet i nemam razloga kritizirati igrače. Oni zaslužuju pohvale, a mi večeras jednostavno nismo bili dobri kao inače", smatra Valverde.

"Osjećam li se odgovornim? Apsolutno, trener je odgovoran za sve. Ja sam taj koji bira momčad, radi izmjene, priprema utakmice...Sve. Očito je da su oni odigrali sjajnu utakmicu, dok smo se mi mučili. Nadam se da ovo neće zaustaviti napredak momčadi. Veliki je ovo psihološki udarac za nas, ali sada trebamo vidjeti možemo li ostvariti naše preostale ciljeve. Osvajanje ovog trofeja je teško. Znamo što to znači svima koji su povezani s klubom, uključujući i nas jer nam je polufinale već bilo u glavama, a sada više ne možemo zaigrati u njemu. To je nogomet", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi smo imali san kad je natjecanje počelo, ali samo ga jedna momčad može osvojiti. Ostali im samo stoje na putu. Mi smo morali stati na neočekivan način, ali sada moramo nastaviti gledati prema naprijed", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo