BEZ NAJBOLJIH IGRAČICA

NEVJERICA U SRBIJI: Nova tenisačica se povukla iz reprezentacije

Druga najbolja srpska tenisačica Jelena Janković otkazala je nastup u FED reprezentaciji za okršaj s Belgijom. Nakon što se nedavno iz reprezentacije odlučila povući prva srpska tenisačica Ana Ivanović zbog privatnih razloga, odlazak Janković novi je veliki udarac za srpski tenis.

Razlog zbog kojeg Jelena Janković neće biti u kadru ekipe za dvoboj s Belgijom je ozljeda, a o svemu je obavijestila javnost putem Instagrama. “Već nekoliko tjedana pokušavam sanirati ozljedu koju sam zadobila u Indian Welsu. Nažalost nisam u tome uspjela, kao što sam se nadala. Naravno bit ću na klupi s reprezentacijom kako bih ih podržala u svakom pogledu! Želim im svu sreću protiv Belgije. Hvala puno svima na podršci!”, napisala je Janković na toj društvenoj mreži.

Za razliku od nje, koja će se očito vratiti u reprezentaciju čim se oporavi od ozljede, situacija s Anom Ivanović puno je ozbiljnija. Podsjetimo, ona se odlučila povući iz reprezentacije, a kao jedan od razloga napuštanja nacionalne momčadi navela je konstantne kritike i osude javnosti, medija, navijača te komentara na internetu. Prema njoj, nitko nije pokazao razumijevanje u trenucima i kada igra i kad ne nastupa za Srbiju.

Povratak na Net.hr