IMA DRUGOG POSLA

ŠOK ZA ACU PETROVIĆA I HRVATSKU: Mlada NBA zvijezda preko stranog portala otkazala nastup na Eurobasketu

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja (22) otkrio je u razgovoru za Trend Basket kako ne namjerava nastupati za reprezentaciju na predstojećem Europskom prvenstvu.

“Hoću li se pridružiti reprezentaciji ovog ljeta? Mislim da ne. Imat ću dugo ljeto s Orlandom. Neću sada o tome raspravljati, ali ne vjerujem da će se to dogoditi”, poručio je košarkaš Orlando Magica.

“Na ljeto ću se usredotočiti na konstantnost u svojoj igri, i to u napadu prije svega. Pokušat ću kompletirati svoju igru”, dodao je Hezonja, koji je nastupao za Hrvatsku na SP-u 2014.,  Eurobasketu godinu dana kasnije te lani na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

O Šariću

Prokomentirao je ovim putem i impresivan početak NBA karijera Darija Šarića.

“On je dobar igrač. U početku mu je bilo frustrirajuće, ali mu se poslije sve otvorilo. Dobio je zeleno svjetlo da radi što hoće. Dobro mu ide i sretan sam zbog njega”, kazao je Hezonja koji je s dvadeset godina stigao je on u NBA.

“U to vrijeme to nije bilo u planu, ali sam namjeravao prije ili poslije doći u NBA. Zbog toga se i cijelo vrijeme pripremate za igru na višoj razini”, kazao je hrvatski košarkaš.

Europsko prvenstvo u košarci, inače,  igra se od 31. kolovoza do 17. rujna.

Hrvatska reprezentacija smještena je u skupinu C zajedno s Rumunjskom, Mađarskom, Španjolskom, Češkom i Crnom Gorom.

Domaćini prvstva su Izrael, Rumunjska, Finska i Turska.

 

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr