ŠOK U MILANU: / Vrsaljkov Sassuolo srušio Perišićev i Brozovićev Inter

Image

Iznimno zanimljivu utakmicu u 19. kolu talijanske Serie A odigrali su Sassuolo i Inter. Na kraju je momčad Šime Vrsaljka iznenađujuće slavila golom iz penala u 95. minuti.

10.1.2016.
14:57
VOYO logo

Inter je dominirao tijekom cijelog susreta te je lako mogao doći do pobjede. U prvom poluvremeu AdemLjajić je propustio nekoliko velikih prilika. Pucao je u 5. minuti pored gola poslije akcije Perišića i Icardija. Poslije par dobrih akcija Sassuola i Handonovićevih obrana isti se igrač našao u velikoj šansi. Njegov udarac glavom u 19. minuti otišao iznad gola. U 27. minuti Handanović je obranio slobodan udarac Sansonea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozovićev pokušaj

MarceloBrozović uzvratio je u 30. minuti s vrha 16-erca, ali je lopta završila dosta visoko iznad gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najljepši trenutak utakmice bila je izvrsna obrana gostujućeg vratara Consiglija nakon sjajnog Ljajićeva udarca.

https://vine.co/v/iMzLq6KianJ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu ova dva igrača opet su se našli oči u oči u 61. minuti, no Interov napadač je bio nemoćan jer je vratar Sassoula odlično skinuo njegov udarac s desetak metara. Imao je Ljajić još nekoliko prilika, ali do kraja utakmice nije uspio zabiti gol.

https://vid.me/DkFr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niz Interovih promašaja skoro je u 83. minuti kaznio Flora, no Handanović je opet obranio. Tri minute ranije Palacio je bio sam na pet metara, a gol je izvrsnom reakcijom spasio Sassuolov branič.

Ostali vodeći

Inter je u završnici napadao, ali je u 94. minuti Miranda srušio Defrela u kaznenom prostoru, a sudac je svirao penal, kojeg je realizirao Berardi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić je igrao do 64. minute, a Brozović i Vrsaljko su odigrali cijelu utakmicu. Inter je usprkos porazu zadržao prvo mjesto sa 39 bodova ispred Napolija koji ima bod manje, no Napoli sada ima priliku gostujućom pobjedom protiv Frosinonea preuzeti vrh Serie A.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo