ŠOK NA SANTIAGO BERNABEU: / Jedan od najvažnijih igrača Real Madrida napušta klub?

Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

Španjolski sportski mediji u ponedjeljak pišu o tome kako je pukla ljubav između Real Madrida i sjajnog portugalskog braniča Pepea.

26.12.2016.
14:18
AFP, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

Los Blancosi, prema riječima predsjednika kluba Florentina Pereza, žive jedne od najboljih trenutaka u povijesti kluba. Kako bilo, Madriđani bi se naprasno mogli probuditi iz svog sna zbog ponude koja izbija iz cipela za Pepea.

BOMBA IZ FRANCUSKE: Na pomolu transfer koji će uzdrmati nogometni svijet! Kinezi za 80 milijuna eura dovode veliku zvijezdu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije sretan na Santiago Bernabeu

Naime, jedan od najvažnijih nogometaša i općenito najvažnijih ljudi u svlačionici Los Blancosa više nije sretan na Santiago Bernabeu i gledajući u budućnost, ne vidi se kako karijeru završava upravo u dresu Real Madrida. Pepeov ugovor, kako prenosi portal 90. min.com, završava sljedećeg ljeta.

Nije uspio s čelnicima kluba naći zajednički jezik

Međutim, nije uspio s čelnicima kluba naći zajednički jezik oko novog ugovora i od 1. siječnja imat će odriješene ruke za pregovore s bilo kojom momčadi. Kako pišu Španjolci, kod potpisivanja novog ugovora nije zapelo na financijama, nego na duljini trajanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac inzistirao na ugovoru od dvije godine

Portugalac je inzistirao na ugovoru od dvije godine, dok je Real nudio jednu s klauzulom da se, ovisno o postotku odigranih utakmica, ugovor može automatski produljiti na još jednu godinu. Pepe nije prihvatio ono što je nudio Real, jer je smatrao da je nakon 10 godina u Madridu zaslužio bolji tretman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Realu imaju svoju procjenu

Pepe više nije mlad, ima 33 i u Realu su procijenili kako bi prevelik rizik bio dati mu ugovor na dvije godine, a uprava kluba već je najavila na ljeto, kad im istekne suspenzija oko ulaznih transfera, preslagivanje u svlačionici.

U priču oko Pepea, očekivano, sad ulaze bogati Kinezi koji svojim izdašnim ponudama žele u svoju prvu ligu dovesti zvijezde europskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Oscara iz Chelsea kojem su Kinezi na stol stavili 60 milijuna eura (transfer blizu realizacije) i Angela di Marije o kojem L'Equipe piše kako mu je iz neimenovanog kineskog kluba došla ponuda teška 80 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pepe je također u fokusu Kineza, posebno kluba koji se zove Habei China Fortune i kojeg vodi poznati trener, bivši menadžer Manchester Cityja Manuel Pellegrini. Spomenuti kineski klub spreman je Pepeu ponuditi plaću od 10 milijuna eura godišnje. Stoga se čini kako je idila između Pepea i Real Madrida pred konačnim završetkom.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo