ŠOK NA OTOKU: / Claudio Ranieri dobio otkaz niti godinu dana nakon osvajanja povijesnog naslova

Image

Nepunih godinu dana nakon jedne od najljepše sportske priče u povijesti Leicester City smijenio je talijanskog stručnjaka Claudija Ranierija.

23.2.2017.
21:10
VOYO logo

Nakon povijesnog osvajanja naslova engleskog prvaka Leicester je u novoj sezoni u potpunosti podbacio. Nalazi se samo jedan bod od zone ispadanja, a u srijedu navečer izgubili su u od Seville u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka te su na dobrom putu da ispadnu iz tog natjecanja.

"Ovo je bila najteža odluka koju smo napravili otkako je King Power prije sedam godina preuzeo klub. Međutim budućnost kluba je iznad osobnih osjećaja bez obzira koliko oni snažni bili. Uvijek ćemo Claudiju biti zahvalni na velikom postignuću", kazao je potpredsjednik Leicestera Aiyawatt Srivaddhanaprabha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ove sezone nismo očekivali da ćemo ponoviti prošlogodišnji uspjeh. Naš jedini cilj je bio ostanak u Premier ligi, ali sada se moramo boriti kako bi ga ostvarili. Moramo iskoristiti svaku priliku u preostalih 13 utakmica", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranieri, najbolji trener na svijetu po Fifinom izboru, uz pomoć Jamieja Vardyja, Riyada Mahreza i N'Golo Kantea uspio je momčad koja se jedva spasila od ispadanja godinu ranije dovesti do nevjerojatne senzacije. Međutim Chelsea je ljetos, kako se pokazalo, napravio odličan posao kada je Kantea preoteo prvacima. Ponos Londona je vodeća momčad prvenstva, dok je Leicester 17.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je klub objavio do imenovanja novog trenera momčad će voditi Craig Shakespeare i Mike Stowell.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo