NIKE SLUŽBENO POTVRDIO: / U ovom će dresu Vatreni igrati na Euru, i plavi ima kockice

Image
Foto: HNS/Nike

Hrvatski nogometni savez službeno je potvrdio dres proizvođača sportske opreme Nikea u kojemu će Vatreni nastupati na Europskom prvenstvu ove godine u Francuskoj.

16.3.2016.
9:23
HNS/Nike
VOYO logo

"Mi smo zemlja koja nogomet doživljava iznimno strastveno, a šahovnica na našim dresovima govori toliko puno priča o našoj zemlji i o našoj reprezentaciji. Sviđa mi se novi dres jer kombinira tradicionalne elemente s modernim detaljima", prenosi službena stranica HNS-a izjavu reprezentativca Luke Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: HNS/Nike
Image
Foto: HNS/Nike

Novi dres Vatrenih

Slična razmišljanja ponudio je njegov suigrač u reprezentaciji i klubu Real Madridu Mateo Kovačić. "Jedva čekam odigrati utakmicu u novom dresu", rekao je hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić. Nevjerojatan je osjećaj predstavljati zemlju na velikom natjecanju, stoga ćemo dati sve od sebe da igramo najbolje što možemo u novim dresovima", gostujući dres istog je dizajna, ali plave boje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi dijelovi dresa koriste reciklirani poliester koji je napravljen od recikliranih plastičnih boca. Za svaki dres korišteno je 18 recikliranih plastičnih boca. Koristeći reciklirani poliester, također se smanjuje potrošnja energije u proizvodnom procesu, i to čak za 30% u usporedbi s korištenjem običnog poliestera", objavio je HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo