Sviđa li vam se?

NIKE SLUŽBENO POTVRDIO: U ovom će dresu Vatreni igrati na Euru, i plavi ima kockice

Hrvatski nogometni savez službeno je potvrdio dres proizvođača sportske opreme Nikea u kojemu će Vatreni nastupati na Europskom prvenstvu ove godine u Francuskoj. Izgled nije iznenadio, još uvijek su u prvom planu prepoznatljive kockice.

“Mi smo zemlja koja nogomet doživljava iznimno strastveno, a šahovnica na našim dresovima govori toliko puno priča o našoj zemlji i o našoj reprezentaciji. Sviđa mi se novi dres jer kombinira tradicionalne elemente s modernim detaljima”, prenosi službena stranica HNS-a izjavu reprezentativca Luke Modrića.

Novi dres Vatrenih
Novi dres VatrenihFoto: HNS/Nike

Slična razmišljanja ponudio je njegov suigrač u reprezentaciji i klubu Real Madridu Mateo Kovačić.  “Jedva čekam odigrati utakmicu u novom dresu”, rekao je hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić. Nevjerojatan je osjećaj predstavljati zemlju na velikom natjecanju, stoga ćemo dati sve od sebe da igramo najbolje što možemo u novim dresovima”, gostujući dres istog je dizajna, ali plave boje.

“Svi dijelovi dresa koriste reciklirani poliester koji je napravljen od recikliranih plastičnih boca. Za svaki dres korišteno je 18 recikliranih plastičnih boca. Koristeći reciklirani poliester, također se smanjuje potrošnja energije u proizvodnom procesu, i to čak za 30% u usporedbi s korištenjem običnog poliestera”, objavio je HNS.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr