SLUGA DEBITIRAO U ENGLESKOJ: / Prvo skrivio pogodak, a onda bravuroznim obranama spasio bod

Image
Foto: Profimedia, Shutterstock Editorial

Od tragičara do heroja

3.8.2019.
8:47
Profimedia, Shutterstock Editorial
VOYO logo

Hrvatski reprezentativni vratar Simon Sluga imao je živopisni debi za Luton Town u 3-3 (2-2) domaćem remiju protiv Middlesbrougha u prvoj utakmici nove sezone u 2. engleskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sluga je bio izravni krivac za drugi pogodak gostiju krajem prvog poluvremena, ali je nizom sjajnih obrana u nastavku održao svoju momčad u igri te je jedan od najzaslužnijih za osvojeni bod.

Middlesbrough je poveo golom Fletchera (7), no Luton je preokrenuo preko Bradleya (17) i Craniea (24), a onda je uslijedila velika pogreška Sluge koji je nejak udarac Assombalonge (37) iskosa sa 20-ak metara propustio kroz ruke u svoj bliži kut za 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Luton Town Goalkeeper Simon Sluga is unable to handle the shot on goal by Britt Assombalonga of Middlesbrough, 2-2 Luton Town v Middlesbrough, Sky Bet Championship, Football, Kenilworth Road, Luton, UK - 2 Aug 2019, Image: 462086452, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial

U nastavku su gosti stigli do nove prednosti sjajnim pogotkom Winga (68) u sam gornji desni kut nemoćnog Sluge, a naš se vratar posebice istaknuo u razdoblju od 79. do 84. minute kada je upisao tri bravurozne obrane i zadržao svoju momčad u igri za izbjegavanje poraza. Usto je i Assombalonga u 83. minuti promašio kazneni udarac, a kao kazna za sve promašaje uslijedio je izjednačujući pogodak Collinsa (85).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo