PROZVAO ODGOVORNE

SLOVENAC LJUT NAKON POBJEDE: ‘Pokušali smo igrati nogomet na ovoj njivi. Ne znam ima li to više smisla’

Matjaž Kek i njegova Rijeka došli su do pobjede na gostovanju protiv Lokomotive, a koliko je ona važna prokomenitrao je sam trener vodeće momčadi prvenstva.

“Ovo je izuzetno bitna pobjeda. Čestitam igračima obiju momčadi. I oni i mi pokušali smo igrati nogomet na ovoj njivi. Ne znam ima li to više smisla. Kao trener Rijeke apeliram da odgovorni izađu iz ureda i omoguće nam da igramo nogomet na normalnim igralištima”, poručio je Kek, javlja Goal.

RIJEKA NASTAVILA VELIKI NIZ: Fenomelani Andrijašević i Gorgon srušili Lokomotivu

“Dobro smo ušli u utakmicu. U nastavku je sve sjelo na svoje mjesto. Ispunili smo svoj cilj jer Lokomotivu u Zagrebu nikada nije lako dobiti”, kazao je Slovenac.

Spomenuo je i to da se kod nekih igrača osjetio umor zbog utakmice sredinom tjedna.

“Imali smo voljni element, ali sve to nema smisla ako će se i dalje igrati na ovakvim terenima. Nije mi jasno da nitko nije pokušao popraviti travnjake u Prvoj HNL”, poručio je Kek.

Tomislav Ivković rekao je pak kako je nezadovoljan i tužan porazom, a osvrnuo se na činjenicu da je susret presudio njegov bivši igrač Franko Andrijašević.

“Znao sam da će zabiti, ali ne na ovakav način. Dva je puta ostao sam. Igrač poput njega zabija iz tih situacija”, rekao je trener Lokomotive.

Povratak na Net.hr