ZGROŽEN ČESTITKOM

SRPSKOM REPREZENTATIVCU ZASMETALA OLUJA: Otkriveno zašto je Inter uklonio čestitku braniteljima

Talijanski velikan Inter je u subotu, 5. kolovoza, čestitao Hrvatima Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, stavljajući fotografiju svojih igrača i reprezentativaca Marcela Brozovića i Ivana Perišića, no ubrzo je ta objava uklonjena s društvenih mreža.

‘HVALA SVIM BRANITELJIMA’: Slavni talijanski klub čestitao Hrvatskoj Dan pobjede, pa izbrisao objavu

I dalje utjecajan u klubu

Kako piše srpski tabloid Kurir,  sad se zna i zašto je to Inter napravio. Čim je objavljena fotografija i čestitka “nerazzurra”, u svoj bivši klub se javio Dejan Stanković. Nekadašnji srpski reprezentativac i dalje je očito utjecajan u Interu.

Čestitka na Facebooku “Hrvatskoj sretan Dan pobjede, hvala svim braniteljima”,  s fotografijom Perišića i Brozovića u zagrljaju, uskoro je izbrisana, u manje od sat vremena od objave.

Očito nemaju svi iste osjećaje prema uspješnoj vojno-redarstvenoj akciji Oluja kojom je ponovno spojen sjever i jug hrvatskog teritorija.

Stanković, prema pisanju srpskih medija, nije nacionalistički nastrojen, ali mu je zasmetala objava njegovog bivšeg kluba.

U Interu su pojasnili da se radi o pogrešci PR agencije koja vodi društvene profile ovog kluba. Iako, iskreno, ne vidimo o kakvoj se tu pogrešci radi…

Povratak na Net.hr