SLAVNI TRENER POPUT AGENTA CIA-e: / 'Dečki, pratim vas'

Image
Foto: AFP

Ne, nikada neće vidjeti košarkaškog trenera NCAA prvaka Dukea i izbornika SAD-a, slavnog Mike Krzyzewskog, kako na Twitteru ima svoj službeni account. No, on je tamo. I vreba.

29.6.2015.
21:00
AFP
VOYO logo

Krzyzewski je ESPN-u priznao kako se služi društvenim mrežama, ali ne pod svojim službenim profilom. Nego pod lažnim. Ovaj veliki trener, koji u svojoj impozantnoj trenerskoj karijeri između ostalog ima 5 osvojenih naslova NCAA prvaka i dva olimpijska i svjetska zlata s reprezentacijom SAD, špijunira svoje igrače putem Twittera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, pratim svoje dečke. Ne želim na Twitteru imati svoj službeni profil jer me to ne zanima. Ne želim ničija mišljenja, ne želim imati veliki broj followersa. No, pratim aktivnosti velikog broja ljudi na Twitteru pod lažnim profilom. Rekao sam svojim igračima: 'Dečki, pratim vas'. I onda ako vidim nešto što je nedolično ili što mi se ne sviđa, pošaljem im poruku i kažem da malo pripaze. No, moji dečki rade puno cool stvari koje mi se sviđaju", jasan je Krzyzewski koji ovim neobičnim potezom u svrhu kontrole svojih igrača samo želi dobro svojim košarkašima.

NCAA zvijezde uvijek su pod povećalom medija

Jer, američki mediji s velikom pozornošću prate sve aktivnosti košarkaša Dukea, sveučilišta koji je ove sezone osvojio svoj novi naslov NCAA prvaka. Status koji imaju najbolji mladi sportaši u Americi uistinu je velik. NCAA je cijenjena sportska sveučilišna liga u svijetu, nastupati za svoj sveučilišni klub, bez obzira o kojem sportu bilo riječ, san je svakog mladog Amerikanca koji se bavi sportom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, svaki pogrešan upis na društvenim mrežama može izazvati pravi skandal u medijima. Zato veliki trener "K", kako mu američki mediji tepaju, pazi da njegovi igrači ne naprave neku glupost na Twitteru zbog koje će završiti u medijima i biti osramoćeni i izloženi negativnoj reakciji javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo