SLAVNI PORTUGALAC STAO U MODRIĆEVU OBRANU: / 'On nije zaslužio da se tako govori o njemu'

Image
Foto: AFP

Nakon što su se pojavile kritike na račun nagrade Varenom, vratar je odlučio reagirati.

27.9.2018.
9:50
AFP
VOYO logo

Bivši portugalski vratar Vitor Baia (48), koji je u utorak prisustvovao World Football Summitu u Madridu, htio je da njegov sunarodnjak Cristiano Ronaldo dobije Fifinu nagradu The Best. Međutim, istaknuo je da ne smatra nepravednim što je naslov najboljeg otišao hrvatskom reprezentativcu Luki Modriću.

"Kao Portugalac volio bih da je nagradu The Best dobio Cristiano, no potrebno je biti sposoban analizirati što se dogodilo. Vjerujem da je Modrić također zaslužio tu nagradu. Potrebno je napraviti kompletnu analizu, ali ja vjerujem da bi bilo zasluženo i da je Ronaldo dobio priznanje", rekao je bivši vratar Barcelone i Porta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poruka Ronaldu i Messiju

"Modrić nije zaslužio da se govori o nepravdi jer je imao fantastičnu sezonu, no kažem volio bih da je Cristiano pobijedio. Također sam htio vidjeti i njega i Messija na priredbi. Trebali su biti ondje jer imaju društvenu odgovornost. Cristiano i Messi trebali su prvi čestitati Modriću", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luis Figo isto tako smatra da je Ronaldo mogao biti pobjednik, ali je poručio da je hrvatski kapetan zasluženo osvojio priznanje.

"Smatram da je Modrić zasluženo dobio nagradu nakon godine kakvu je imao. Osvojio je puno titula te sjajno odigrao na Svjetskom prvenstvu. Nevjerojatan je igrač. Svi nominirani igrači zaslužili su ovu nagradu, no samo ju je jedan mogao dobiti", rekao je, nekadašnji igrač Barcelone, Real Madrida i Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo