SPEKTAKL U EINDHOVENU

SLAVNI NIZOZEMAC OPREZAN UOČI OSIJEKA: ‘Nisu neko poznato ime, ali ih ne smijemo podcijeniti. Imaju nekoliko top igrača’

Nogometaši Osijeka u četvrtak u 19 sati prvi će od hrvatskih klubova započeti susret trećeg pretkola Europske lige. Momčad Zorana Zekića ima najteži zadatak jer im je suparnik nizozemski velikan PSV.

Na klupi slavnog kluba nalazi se Phillip Cocu, nekadašnji veznjak PSV-a i Barcelone. Nizozemac je u srijedu stao pred novinare.

“Možda nisu neko legendarno ime u Europi, ali ne smijemo ih podcijeniti. Kvalitetna su momčad s nekoliko top igrača”, izjavio je Cocu.

“Iako je učestalo mišljenje da će PSV lako doći do pobjede protiv nepoznatih suparnika, povijest je pokazala da je ono krivo. NK Osijek ime velik broj tehnički vještih igrača. Hrvatsko prvenstvo je počelo i kako se čini Osijeku je Europa prioritet”, kazao je Nizozemac.

Napomenuo je kako je njegova momčad u dobrom stanju uoči prve službene utakmice ove sezone.

“Prije tri i pol tjedna počeli smo pripreme. Odradili smo dobru predsezonu. Prioritet nam je bio spremni dočekati ovu utakmicu iako je prijelazni rok još uvijek otvoren. Igrači koji će istrčati na travnjak morat će dobro igrati i postići dobar rezultat”, poručio je Cocu.

 

Povratak na Net.hr