SLAVNI GLUMAC DAO NAJBOLJI KOMENTAR NA RAČUN SUPERLIGE: / 'To što su oni postigli nije uspjelo nikome...'

Image

UEFA je zaprijetila odmetnutim velikanima da će ih izbaciti iz domaćih i ostalih europskih natjecanja

19.4.2021.
14:07
VOYO logo

Vijest o osnivanju nogometne Superlige u kojoj bi igrali najbolji i najbogatiji europski klubovi izazvala je pravu buru u nogometnoj zajednici, a i šire.

U Superligi bi sudjelovali španjolski Real Madrid, Barcelona i Atletico Madrid, zatim engleski Arsenal, Chelsea, Tottenham, Liverpool, Manchester City i Manchester United, te talijanski Juventus, Milan i Inter. Oni su pozvali PSG, Bayern i Borussiju Dortmund da im se priključe, ali ta tri kluba su ih odbili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A na činjenicu da se među navedenim nalazi šest engleskih klubova i na reakcije s otoka osvrnuo se slavni britanski glumac StephenFry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šest nogometnih klubova postigli su ono što niti jedan političar ili javna osoba nije uspjela u ovim vremenima podjela i zavada. Ujedinili su cijelu ovu podijeljenu naciju, zapravo cijelu Europu - svi su se ujedinili u gađenju i odbojnošću takve pohlepe i gluposti", poručio je.

UEFA je oštro reagirala na vijest o pokretanju Superlige, te je u suradnji s engleskim, španjolskim i talijanskim nogometnim savezom uputila oštro priopćenje u kojima je zaprijetila drastičnim kaznama. UEFA je zaprijetila odmetnutim velikanima da će ih izbaciti iz domaćih i ostalih europskih natjecanja ako pokrenu svoju ligu, a njihovim bi se igračima mogla uskratiti prilika da igraju za svoje reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo