SLATKA OSVETA PROTIV ČILEA: / Messi zabio iz sumnjivog penala i spasio Argentince

Image

Argentina je u iznimno važnom kvalifikacijskom dvoboju za SP 2018., na svom Monumentalu, uspjela minimalno pobijediti Čile.

24.3.2017.
8:34
VOYO logo

Angel Di Maria pao je nakon kontakta s Fuenzalidom, a sudac je pokazao na bijelu točku. Messi je zabio 58. gol za argentinsku reprezentaciju,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentina se popela na 3. mjesto

Argentina je tako barem malo uzvratila Čileu koji je protiv "gaučosa" slavio u dva posljednja finala Copa Americe. Ovom pobjedom, Argentinci su se popeli na treće mjesto južnoameričkih kvalifikacija, dok je Čile ostao na šestom mjestu. Prve četiri reprezentacije će izravno u Rusiju, u dodatne kvalifikacije ide petoplasirana momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazil sredio Urugvaj

Brazil je s 4:1 u gostima "sredio" Urugvaj koji je poveo preko Cavanija u 9. minuti, ali onda primio četiri gola. Paulinho je zabio "hat-trick" (19., 52., 90.), strijelac je bio i Neymar (74.).

Zanimljivo je bilo u utakmici Kolumbije i Bolivije. U 82. minuti dosuđen je jedanaesterac za domaćina. James Rodriguez prvo je promašio s bijele točke, a onda zabio iz "odbijanca".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Venezuela i Peru odigrali su 2:2. Posljednjeplasirana Venezuela uzela je važne bodove Peruancima koji su hvatali priključak za mjesto koje vodi u dodatne kvalifikacije. Ovako im petoplasirani Ekvador sad bježi pet bodova. Domaćini su poveli 2:0 golovima Villanueve u 25. i Otera u 41. minuti, gosti izjednačili preko Carrilla u 47. i Guerrera u 65. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paragvaj je s 2:1 kod kuće dobio Ekvador. Valdez u 12. i Alonso u 65. minuti zabili su za domaćina, a Caicedo u 75. minuti samo ublažio poraz.

Rezultati 13. kola

Paragvaj - Ekvardor 2:1 Urugvaj - Brazil 1:4 Argentina - Čile 1:0 Kolumbija - Bolivija 1:0 Venezuela - Peru 2:2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poredak: Brazil 30, Urugvaj 23, Argentina 22, Kolumbija 21, Ekvador 20, Čile 20, Paragvaj 18, Peru 15, Bolivija 7, Venezuela 6.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo