ŠKOTI U OČAJU: / Srbin im 'oteo' 20 milijuna eura

Image
Foto: AFP

Celtic ove sezone neće igrati u Ligi prvaka, a njihovom ispadanju je uvelike kumovao srpski sudac Milorad Mažić.

26.8.2015.
9:46
AFP
VOYO logo

Škoti su na uzvrat u Malmo stigli s golom prednosti (3:2), a kod rezultata 1:0 za domaćine u prvom poluvremenu srpski sudac učinio je veliki propust. Nakon što je domaći igrač igrao rukom u kaznenom prostoru, a u nastavku akcije Škoti su odmah zabili gol, čovjek je svirao - kontraprekršaj. Umjesto gola ili pak jedanesterca za Celtic i čak crvenog kartona, čovjek je poništio gol. Kako postoje suci koji stoje iza gol linije, ostaje nejasno što su oni gledali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je bila velika pogreška. Promijenio je cijeli tijek utakmice", kazao je Celticov trener Ronny Deila, ali je priznao da su njegovi igrači kiksali, bili su neprepoznatljivi.

Tako je Celtic izgubio oko 20 milijuna eura od samog ulaska u Ligu prvaka, te ostalih prihoda, ali treba istaknuti da su prošle godine oni bili srećkovići. Iako su na terenu izgubili od Legije iz Varšave sa 6:1, Poljaci su posljednje dvije minute uzvrata igrali s igračem koji nije imao pravo nastupa. UEFA je bila neumoljiva, a sada su Celticovim ispadanjem slavili i u Varšavi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo