SKIJAŠI ISKUSILI OLIMPIJSKU STAZU: / Jansrud najbrži, Zrnčić-Dim 35. na treningu spusta

Image
5.2.2016.
11:04
VOYO logo

Jansrud je na drugom treningu stazu dugu 2857 metara prošao za jednu minutu, 41 sekundu i 18 stotinki, što je sekundu i pol bolje vrijeme nego što ga je ostvario dan prije, ali i ostali su skijaši bili znatno brži. Unutar sekunde zaostatka za Norvežaninom našla su se šestorica skijaša, a najbrži među njima bili su Talijani Peter Fill (+0.39) i Dominik Paris (+0.49).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zrnčić-Dim 35. od 55 skijaša

Hrvatski reprezentativac Natko Zrnčić-Dim zaostao je za Jansrudom 2.98 sekunde i osvojio 35. mjesto među 55 skijaša koji su stigli do cilja.

Najveći vremenski pomak u odnosu na prvi trening napravio je vodeći u Svjetskom kupu Austrijanac Marcel Hirscher koji je u petak 'spustio ručnu'. Naime, na prvom treningu je sa zaostatkom većim od sedam sekundi (+7.33) bio uvjerljivo posljednji, dok je u petak trening završio na 48. mjestu sa zaostatkom od 3.98 sekundi za Jansrudom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olimpijska staza

Skijaši će se na stazi, gdje će se 2018. skijati za olimpijska odličja na Igrama u Pyeongchangu, u subotu boriti za spustaške bodove u Svjetskom kupu, a u nedjelju je na rasporedu superveleslalom. Obje utrke trebale bi imati start u 4.00 sata ujutro po hrvatskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo