SVAKA ČAST

NASLJEDNICA JANICE NAKLONILA SE DOKTORIMA I MEDICINSKIM SESTRAMA KAO NIKAD NITKO: Jeste li znali da ovo zna?

‘Liječnici i medicinske sestre pomažu bolesnima i nastavljaju pomagati milijunima koji su bolesni ili ozlijeđeni’

Jedna od najboljih skijašica svih vremena, nasljednica Janice Kostelić, Amerikanka Mikaela Shiffrin (25), također dijeli sudbinu svih sportaša koji ne mogu normalno trenirati zbog pandemije koronavirusa i prisiljeni su dane provode sami u izolaciji.

[VIDEO] UŽIVO, ROBERT PROSINEČKI NEMA KORONAVIRUS: Međutim, COVID-19 poharao je Italiju, raste broj umrlih

Snimila video u znak podrške liječnicima i medicinskom osoblju

Mlada Amerikanka je snimila video u znak podrške liječnicima i medicinskom osoblju zapjevavši i zasviravši na gitari bezvremenski hit Guns N’ Rosesa “Sweet Child O’ Mine”.

“Svakodnevno smo svjedoci nevjerojatnih djela dobrote i nesebičnosti. Liječnici i medicinske sestre pomažu bolesnima i nastavljaju pomagati milijunima koji su bolesni ili ozlijeđeni i koji uopće ne pate od ovog virusa”, napisala je dvostruka olimpijska pobjednica.

‘Tisuće umirovljenih zdravstvenih djelatnika koji dobrovoljno pomažu bolnicama’

“To su i tisuće umirovljenih zdravstvenih djelatnika koji dobrovoljno pomažu bolnicama s nedostatkom prostora i osoblja. Govorim i o onima koji pokušavaju razviti nove vrste lijekova i cijepiva za ovu i svaku drugu bolest. Govorim o vatrogascima, policajcima i svim ostalim radnicima u službi javnosti, pripadnicima oružanih snaga..,” nastavila je vlasnica tri velika Kristalna globusa za ukupnu pobjedu u Svjetskom kupu.

Shiffrin je početkom veljače doživjela obiteljsku tragediju kada joj u nesreći prilikom radova u kući poginuo otac Jeff (66), bivši skijaš i poznati anesteziolog.

Zbog smrti oca prekinula nastupe u Svjetskom kupu

Amerikanka se zbog smrti oca odmah vratila u SAD prekinuvši nastupe u Svjetskom kupu. Zbog tuge je propustila ključni dio sezone, a u ukupnom poretku Svjetskog kupa završila je na drugom mjestu iza Talijanke Federice Brignone.

Povratak na Net.hr