Duh im nisu ubili

TKO ĆE PRVI NA OPERACIJU? Pogledajte kako su to odlučili ovi dečki

Subotnji spust Svjetskog kupa u Kitzbühelu bio je kaotičan: zbog jakog vjetra i snijega koji je padao brojni skijaši nisu završili utrku, a mnogi od njih su zadobili teške ozljede.

Nastradao je i trenutno vodeći skijaš Svjetskog kupa, Norvežanin Aksel Lund Svindal, koji je zadobio rupturu prednjeg križnog ligamenta desnog koljena i za njega je ova sezona završena. Prije njega je u bolnici završio i Austrijanac Georg Streitberger s podjednako teškom ozljedom, a nakon njih i još nekolicina skijaša koji su prošli nešto bolje.

Ratni film

Svindal je cijelu situaciju opisao kao ratni film u kojem su svako malo u bolnicu stizali novi ‘ranjenici’, a da on i Streitberger ni u teškim trenucima nisu izgubili smisao za humor, dokazuje video koji je na Facebooku objavio Norvežanin. Kako su obojica morala na operaciju, trebalo je odlučiti tko će prvi pod nož, a dečki su to riješili popularnom igrom kamen-škare-papir.

Ne znamo je li pobjednik doista prvi otišao na operaciju, ali lijepo je vidjeti da ni teške ozljede i preuranjeni završetak sezone nisu ubili duh ovim sportašima.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr