Slavna Slovenka odgovorila na prijetnje smrću!

Nakon prvotnog šoka, slovenska skijašica Tina Maze na sjajan je način odgovorila na prijetnju smrću dobivenu prošlog vikenda u Garmisch-Partenkirchenu.

5.3.2013.
10:36
VOYO logo

Samo dan nakon što je slavila u spustu u Garmisch-Partenkirchenu, te time kompletirala pobjede u svim disciplinama Svjetskog kupa u ovoj sezoni, slovenska skijašica Tina Maze ostala je u šoku – dobila je prijetnje smrću.

Morbidna poruka o kojoj je odmah obavijestila javnost stigla joj je putem e-maila, a Tina je dobila pratnju tjelesnih čuvara na svečanoj ceremoniji proglašenja pobjednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovako se sigurno kao danas nisam nikad osjećala. Bio je to normalan dan u uredu", komentirala je simpatična Maze nimalo ugodnu prijetnju uz dozu sarkazma i hrabrosti, da bi kasnije na Twitteru poentirala novom porukom, točnije stihom iz pjesme Kelly Clarkson:

"Što te ne ubije, učini te jačim."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još uvijek nije utvrđeno tko je poslao prijetnju smrću zvijezdi Svjetskog kupa, koja je inače omiljena gdje god se pojavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, proteklog je vikenda Maze došla do ukupno 2.024 boda, čime srušila rekord po ukupnom broju bodova u jednoj sezoni. Isti je dosad držao Hermann Maier, koji je osvojio točno 2.000 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike