SVJETSKO PRVENSTVO NOVINARA SKIJAŠA OKUPILO 130 NATJECATELJA: / I Hrvatska ima svoje predstavnike

Image

Čak 130 predstavnika medija iz 20-ak zemalja cijelog svijeta okupilo se na 66. Svjetskoom prvenstvu novinara skijaša u Francuskoj gdje će snage odmjeriti u alpskom i nordijskom skijanju.

24.3.2019.
16:05
VOYO logo

U francuskom skijaškom centru Val D'Arly u subotu je započelo 66. Svjetsko prvenstvo novinara skijaša, na kojem u ime Hrvatske nastupa šestero predstavnika medija – Baranka Malnar s HRT-a, Barbara Štrbac i Milan Vuksan s Nove TV, Petar Janjić s RTL-a, Dalibor Dobrić, slobodni novinar i Ana Raić-Knežević s portala Telegram.

Ovaj novinarsko-natjecateljski susret ima tradiciju od sredine 1950-tih godina kada je osmišljen kao druženje novinara Zapada i Istoka, a danas je globalna sportsko-medijska platforma koja okuplja stotine predstavnika medija u Skijaškom klubu međunarodnih novinara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Odlična prilika za razmjenu iskustava'

"Ovo je odlična prilika za razmjenu novinarskih iskustava, razgovor o problemima, ali i dobrim praksama u medijskom svijetu budući da se na ovom novinarskom skijaškom susretu okupljaju novinari različitih medija, različitih zemalja, no svi sa zajedničkim interesima kako za bolje novinarstvo, tako i za planine, prirodu, te prije svega skijanje”, poručila je uoči natjecanja Ana Raić-Knežević, koja je i potpredsjednica Skijaškog kluba međunarodnih novinara.

U Val D'Arly stiglo je 130 predstavnika medija iz 20-ak zemalja cijelog svijeta. Do 30. ožujka bit će održana natjecanja u alpskom i nordijskom skijanju, a rezultati će se bodovati i u kombinaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nacionalna večer prilika za predstavljanje zemlje

U sklopu prvenstva održava se i tradicionalna Nacionalna večer, što je prilika za svaku zemlju sudionicu da predstavi svoje tradicionalne proizvode.

Hrvatski novinarski tim u nastupu na ovom natjecanju podržali su Generali, Adriatic Croatia International Club, Carwiz, Belje, Podravka, Pivovara Medvedgrad i PIK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznimno je zanimljivo i zabavno u jednoj večeri probati tipičnu hranu i piće iz više od 20 zemalja”, zaključuju članovi hrvatskog novinarskog skijaškog tima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo