Stigli rezultati magnetske rezonance Ivice Kostelića

Pobjedu Ivice Kostelića u superkombinaciji za Svjetski kup u Sočiju i osvajanje malog globusa pokvarila je bol u desnom koljenu.

12.2.2012.
14:59
VOYO logo

Ivica će u ponedjeljak u Baselu biti podvrgnut novim pregledima, a nakon njih će biti poznato koliko će najbolji hrvatski skijaš pauzirati.

"Magnetska rezonanca nije pokazala nikakvo napuknuće Ivičina ligamenta koljena. Sumnja se na nagnječenje. Ivica u ponedjeljak odlazi na daljnje pretrage", kazao je glasnogovornik Hrvatskog skijaškog saveza Nenad Eror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U izjavi stranim novinarima koji su bili na licu mjesta direktor hrvatske reprezentacije Vedran Pavlek je objasnio da je najbolji hrvatski skijaš osjetio bol tijekom slalomske vožnje te da će vrlo brzo obaviti magnetsku rezonancu nakon koje će se znati više detalja.

"Vidjeli ste da nije mogao hodati na proglašenju pobjednika. Ne može ispružiti koljeno. Nakon magnetske rezonance ćemo donijeti odluku o eventualnoj operaciji", kazao je Pavlek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kosteliću je osvojeni globus u superkombinaciji peti u karijeri. Onaj najvredniji, veliki, osvojio je prošle sezone za ukupnu pobjedu u Svjetskom kupu, a sada ima i četiri mala, po dva u kombinaciji i slalomu. Poslije današnje pobjede, njegova je prednost u ukupnom redoslijedu narasla na 70 bodova u odnosu na švicarskog skijaša Beata Feuza koji je također bio zabrinut za Ivičino stanje.

"Iznimno mi je žao Ivice. Stvarno se nadam da nije u pitanju ništa strašno i da će nam se uskoro priključiti na utrkama. On je veliki prvak i nadam se da ne osjeća preveliku bol", rekao je Feuz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo