SJAJNE VIJESTI ZA LJUBITELJE SKIJANJA: / Lindsey Vonn odgodila odlazak u mirovinu

Image

Odlučila je u mirovinu otići na svom sretnom mjestu

1.12.2018.
10:49
VOYO logo

Američka skijašica Lindsey Vonn, koja se trenutačno oporavlja od ozljede koljena, odlučila je pomaknuti svoj odlazak u mirovinu na početak sljedeće sezone kako bi svoju bogatu karijeru okončala na mjestu na kojem je ostvarila 18 pobjeda u Svjetskom kupu.

Američka je skijašica prošli mjesec objavila da će u mirovinu na kraju ove sezone, u ožujku, ali je sada promijenila odluku jer želi još jednom startati u Lake Louisu, svom omiljenom skijalištu gdje je prvi put pobijedila u Svjetskom kupu 2004.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijelo ne može više

"Razmišljam o tome da se još jednom moram vratiti tamo. Znam da sam već jednom rekla kako moje tijelo ne može više, ali sam imala u planu da se natječem u Lake Louisu", rekla je 34-godišnja Amerikanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njoj je nastup u Lake Louiseu, gdje skijašice danas voze spust, spriječila ozljeda koljena koju je zaradila na treningu superveleslaloma u Copper Mountaineu prije deset dana. Vonn će tako zbog ozljede najvjerojatnije propustiti natjecanja u brzim disciplinama u Švicarskoj i Francuskoj koja će se održati u sljedećih dva tjedna.

Ozljeda će joj također otežati rušenje rekorda po broju pobjeda u Svjetskom kupu, kojeg sa 86 pobjeda drži Šveđanin Ingemar Stenmark. Do izjednačenje rekorda joj nedostaju četiri pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo