Sanjao je taj dan i konačno ga dočekao!

Ameriku Ivica Kostelić ne pamti po dobrom, osim prve pobjede u Aspenu, od koje je prije neki dana prošlo točno deset godina. U pravilu je u Beaver Creeku stradavao i ozlijeđen se vraćao kući.

10.12.2011.
14:01
VOYO logo

"Tri sam puta zbog te staze završio na operacijskom stolu. Ligamenti, meniskus, a prije dvije godine i leđa. Zaista mi na njoj nikad nije išlo. Sanjao sam dan kada ću je napokon pobijediti. I došao je... Sada smo napokon kvit", rekao je naš najbolji skijaš.

Preko bare je i snijeg drugačiji, ali ga bar ima. Ivica smatra da je i to utjecalo na njegove slabe rezultate u brzim disciplinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo problema posljednja dva tjedna s tim američkom snijegom. Skija na njemu ne reagira baš uvijek kako želim", dodaje trenutačno deveti skijaš u ukupnom poretku Svjetskoga kupa, u kojem vodi A. L. Svindal.

"Ni sam nisam bio siguran kako stojim u odnosu na prošlu godinu. Jesam li brz, što se događa. Ali osjećam da mogu biti i puno brži! Ljudi mi čestitaju, hvala svima, vraća mi to osmijeh na lice i puni me dobrom energijom. A i koljeno je dobro", kazao je Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Željan je naš skijaš pobjeda. Iako je planirao propustiti utrke u Val Gardeni, promijenio je odluku.

"Idem! I Val Gardena je za mene bila crna rupa. Ne mogu očekivati puno, osvojim li koji bod bit će dobro. Slijedi odmah Alta Badia i tjedan sličan ovome. Imat ću samo dan odmora u tjedan dana utrka", ističe Ivek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi dan odmora bit će mu nedjelja. U subotu slijeću u Innsbruck, a zatim ih očekuje dvosatna vožnja do talijanskog skijališta. U Ivičinu timu dečkima je pao kamen sa srca. Profesor se nakon slabijih rezultata u brzim disciplinama vratio na stari put, a i Natko Zrnčić Dim daje nadu, baš u slalomu.

"Američka je turneja napokon završena, Ivica je napravio odličnu stvar. Nije ni Natko bio loš, prije nego što je pao, imao je vrijeme za ulazak u drugu vožnju. Više sam se na njega koncentrirao", kaže Vedran Pavlek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo