KOMAD I POL

PROKLETO SEKSI: Jedna od najljepših sportašica svijeta fotkom svoje vruće guze zapalila internet kao rijetko kad prije

Jedna od najljepših sportašica svijeta i jedna od najuspješnijih skijašica svih vremena Lindsey Vonn (32) objavila je fotografije priprema, ali i fotku zbog koje je jasno zašto mami muške uzdahe. Pogotovo kad je u nekom seksi izdanju.

Nekima su putevi puni trnja i prepreka. Simbolična rečenica, ali i istina kad je u pitanju karijera Lindsey Vonn, velike Vonn. Teško se ozlijedila prošle godine, vratila se na snijeg pa na treningu slomila ruku. I ponovno sve ispočetka.

FANOVI LJUBOMORNI K’O PSI: Prekrasna Lindsey Vonn pokazala tko ima pravo pristupa njezinom međunožju

Operacija, rehabilitacija, povratak u trenažni proces, hvatanje forme, vraćanje na vrh. No, za nju ništa nije teško, za nju kao da prepreke ne postoje. Lijepa Amerikanka iznimno je uporna žena. Ne samo u skijanju, već i u životu.

I njezin karakter koji ne poznaje odustajanje jedan je od faktora koji je utjecao na takvu uspješnost u skijanju.  Američka skijašica objavila je fotografije priprema za Zimske olimpijske igre 2018. godine u Južnoj Koreji. Vonn se vratila skijanju.

“Bez muke nema nauke”, napisala je Vonn uz fotografiju objavljenu na njezinom Instagram profilu.

No njezini fanovi više su pozornosti obratili na fotografiju koju je objavila u bikiniju. I gdje je prokleto seksi. Fotka je nastala kad je Vonn bila na odmoru.

A kad ona nije seksi…

Day off 😴 can't wait for tomorrow!! #gameday

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on

Lady and the Tramp style. #raceprep #mydogiscrazy @vonndogs

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on

Povratak na Net.hr