OZLJEDE ODNIJELE SAN O MEDALJI: / Dvojica velikana propuštaju Svjetsko prvenstvo

Image
Image

Ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u alpskom skijanju, kojem je od 6. do 19. veljače domaćin švicarski St. Moritz, propustit će Amerikanac Ted Ligety i Norvežanin Aksel Lund Svindal.

17.1.2017.
19:51
VOYO logo

Svindal je tako na Instagramu objavio fotografiju iz bolničke postelje nakon operacije meniska koji mu se odvojio od kosti.

"Sve od spusta u Val Gardeni imao sam čudan osjećaj u koljenu. To nije dobro na spustaškoj stazi... odvojeni menisk znači da nije funkcionalan, a nefukcionalni menisk znači da je svaki doskok i svaki udarac u koljeno bolan", napisao je 34-godišnji Norvežanin koji sa svjetskih prvenstava ima pet zlatnih odličja među ostalime u popratnom tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ted Ligety, zlatni u veleslalomu na tri posljednja svjetska prvenstva, neće braniti naslov. I on je informaciju o odlasku na operaciju, zbog bolova u živcu lijeve noge, objavio na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost, operacija znači da je moja sezona završila, a time i moji izgledi da branim naslov svjetskog prvaka u veleslalomu", napisao je Ligety koji je prošlog siječnja bio na operaciji križnog ligamenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo