NEŠTO OVAKVO NIJE VIĐENO OD KOSTELIĆA: / Evo kako je majka Eliasa Kolege doživjela čudesan rezultat

Image
Foto: Screenshot

Nevjerojatan rezultat u slalomu postigao je mladi hrvatski skijaš

13.1.2019.
15:18
Screenshot
VOYO logo

Elias Kolega odvozio je fenomenalnu drugu vožnju te je oborio svoj dosadašnji najbolji plasman! Odvozio je Kolega fenomenalnu drugu vožnju, zasad najbržu od svih te je osigurao plasman u top 10, što je 22-godišnjem hrvatskom skijašu plasman karijere!

Najbolji plasman do sada za 22-godišnjeg Kolegu, koji je danas u Adelbodenu imao startni broj 48., bilo je 20. mjesto na Sljemenu. Drugi hrvatski predstavnik u drugoj vožnji Istok Rodeš pogriješio je u prvom dijelu staze i nije ju uspio završiti. Matej Vidović i Filip Zubčić nisu se uspjeli plasirati u drugu vožnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševljena majka

"Ma, znala sam ja da će on kad-tad ostvariti takav rezultat jer mislim da spada među petnaest najboljih slalomaša svijeta. Čuli smo se jučer nakon veleslaloma. Bio je jako razočaran, ali je vjerovao da može biti dobar u slalomu i to se pokazalo.

On vam je kao Ivica. Voli najteže moguće staze i u njima je najbolji. Mislim da će biti još ovakvih rezultata, samo da ima dobar startni broj jer to je ključno u slalomu. Čim je oko barem 30. startnog broja, odmah ima bolje rezultate", rekla je kratko oduševljena mama Sonja za Index.hr pa dodala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Baš sam zvala Pavleka da vidim koji će startni broj imati. Sve ostalo Elias ima, svi vjerujemo u njega", dodala je Sonja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo