OGLAS

OTVORENO SP NOVINARA U SOČIJU: / Četvero hrvatskih predstavnika bori se za medalje

Image
Foto: CRO SCIJ

Hrvatske boje u utrkama veleslaloma i nordijskog skijanja branit će Barbara Štrbac i Milan Vuksan s Nove TV, Darin Janković sa Sportklub televizije i Ana Raić Knežević s portala Telegram.hr

19.1.2020.
23:13
CRO SCIJ
VOYO logo

U ruskom skijaškom centru Rosa Khutor danas je svečano otvoreno 67. Svjetsko prvenstvo novinara skijaša. Hrvatske boje u utrkama veleslaloma i nordijskog skijanja ove godine branit će Barbara Štrbac i Milan Vuksan s Nove TV, Darin Janković sa Sportklub televizije i Ana Raić Knežević s portala Telegram.hr.

Sudjeluje 120 novinara iz 27 zemalja svijeta

Na prvenstvu što ga organizira Skijaški klub međunarodnih novinara (SCIJ) sudjeluje 120 novinara iz 27 zemalja svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Sochiju i Rosi Khutor su 2014. održane Zimske olimpijske igre. Naš legendarni Ivica Kostelić tada je osvojio srebro u superkombinaciji. I na ovom novinarskom prvenstvu natječemo se za medalje u veleslalomu i nordijskom skijanju, ali i u kombinaciji. Ako budemo barem kao Ivica te 2014., nećemo biti nezadovoljni.

Image
Image

qrf

I ove godine naši predstavnici imaju velika očekivanja

Nakon prošlogodišnjeg osvajanja čak pet medalja na prvenstvu što je održano u francuskom Val D'Arlyju, naš tim i ove godine ima velika očekivanja. Ovaj olimpijski duh koji se osjeća na svakom koraku u Sochiju i Rosi Khutor stvarno unosi optimizam”, kaže Ana Raić-Knežević, predsjednica Sekcije novinara skijaša Hrvatskog novinarskog društva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilika za predstavljanje zanimljivih i tradicionalnih proizvoda iz Hrvatske

Osim skijaških natjecanja ove godine u sklopu prvenstva održat će se i okrugli stolovi o novim medijskim tehnologijama i društvenim mrežama, te slobodi novinarstva što je posebno zanimljivo budući da se susret održava u Rusiji.

Uz Skijaški klub novinara Rusije domaćin prvenstva su i njihovi kolege iz Kazahstana, kao i kazahstanski skijaški centar Shymbulak koji je pomogao u organizaciji. Najavljena je i mogućnost da jedno od budućih prvenstava bude organizirano upravo u Kazahstanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Rosa Khutor je najmlađe ali i najbrže rastuće skijalište u Rusiji'

"Ovo okupljanje novinara već je tradicionalno prilika i za predstavljanje zanimljivih i tradicionalnih proizvoda iz Hrvatske, a u tome ove godine našem timu pomažu Pivac s svojim dalmatinskim pršutom, pancetom i pečenicom, te drugim suhomesnatim proizvodima, Uje sa svojim proizvodima iz kolekcije Aroma mediterranea, te Mr.Fresh koji nas je opskrbio domaćim rakijama, ali u njihovom posebnom Rakija To Go pakiranju. Naš nastup podržao je i Hrvatski skijaški savez”, dodala je Raić-Knežević nakon svečanog otvaranja 67. Svjetskog prvenstva novinara skijaša.

Rosa Khutor je, prema riječima njezinih predstavnika, najmlađe ali i najbrže rastuće skijalište u Rusiji. S planovima za gradnju ovog skijaškog centra počelo se 2008., da bi do 2014. sve već bilo spremno za Zimske Olimpijske igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo