NATKO ZAVRŠIO NASTUP NA ZOI: / Ponosni barjaktar objasnio po čemu će pamtiti ove Igre

Image
Foto: AFP

Za Natka Zrnčića-Dima ovo su bile četvrte ZOI

16.2.2018.
18:48
AFP
VOYO logo

Hrvatski skijaš Natko Zrnčić-Dim, koji je u petak zauzeo 29. poziciju u superveleslalomu na ZOI u Pjongčangu, kazao je da je zadovoljan što je Igre završio jednom solidnom utrkom.

"Gornji i srednji dio staze sam dosta dobro odvozio, a u donjem dijelu sam napravio grešku koja me je koštala boljeg plasmana. Ipak, nakon propuštanja spusta zbog bolnih leđa, zadovoljan sam što sam Igre uspio završiti jednom solidnom utrkom", izjavio je Natko Zrnčić-Dim, koji je za pobjednikom Austrijancem Matthiasom Mayerom imao 2.61 sekunde zaostatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PREKINUTA DOMINACIJA NORVEŽANA DUGA 20 GODINA: Sin napokon bolji od oca. Nastupili Natko i Filip

Za Natka Zrnčića-Dima ovo su bile četvrte Zimske olimpijske igre, a po čemu će ih pamtiti:

"Po rezultatima ne toliko, ali Pjongčang ću pamtiti po vjetru zbog kojeg su odgađane utrke u alpskom skijanju, ali i u drugim sportovima, dobrom hotelu i hrani. Bilo je iznenađujuće hladno, ali ne mogu reći da je to nešto na što nisam naviknut. U utrkama Svjetskog kupa u Kanadi i Americi zna biti i -30 stupnjeva, a ovdje je bilo -15, što nije tako strašno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadao sam se boljim rezultatima, ulasku među deset u kombinaciji. No, u kombinacijskom spustu nisam ušao među 30, što je bio preduvjet za dobar nastup u slalomu, pa sam na kraju završio na 19. mjestu. Volio bih da mi ovo nisu posljednje ZOI, no vidjet ćemo gdje ću biti za četiri godine", kazao je Zrnčić-Dim.

Što se tiče bolova u leđima, Zrnčić-Dim je rekao da je trenutno stanje puno bolje, ali da još uvijek daleko od savršenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo