MRŽNJA TRAJE GODINAMA: / Otkriveno zašto se ne podnose dvije skijaške ljepotice

Image
Foto: AFP, CHRISTOF STACHE
Image
Foto: AFP, CHRISTOF STACHE

Glavna tema u skijaškim krugovima ovih je dana netrpeljivost i svađa između dviju najboljih skijašica u aktualnoj sezoni, Amerikanke Lindsey Vonn (31) i Švicarke Lare Gut (24).

1.3.2016.
15:10
AFP, CHRISTOF STACHE
VOYO logo

Podsjetimo, Vonn je nakon teškog subotnjeg pada u super G-u u Andori helikopterom prevezena u bolnicu s ozljedom desnog koljena. Sve je izgledalo jako dramatično, ali već sljedeći dan se četverostruka osvajačica Velikog globusa vratila na stazu i osvojila prvo mjesto u kombinacijskom super G-u. Na kraju je zauzela 13. mjesto, ali je profitirala i padom Lare Gut u slalomu, povećavši vodstvo u ukupnom poretku (1235-1207). Švicarka je nakon utrke izgubila živce i optužila Vonn da je dan ranije odglumila ozljedu.

Image
POSVAĐALE SE NAJBOLJE SKIJAŠICE SVIJETA: /

Lara se jako naljutila na lijepu Lindsey

Paralelni intervju

"Nije joj prvi put, uvijek to radi. Sve mora pretvoriti u kazalište. Ovo joj sigurno nije zadnji takav ispad", izjavila je Gut, a Vonn je njezine riječi proglasila glupošću, te kao dokaz ponudila magnetsku rezonancu svoga koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Švicarski dnevnik Blick u utorak je donio priču o tome kako se dvije skijašice ne podnose već godinama. U studenom 2011. spomenuti je dnevni list htio napraviti paralelni intervju s njima, ali iz tabora mlađe zvijezde je stigao neočekivani odgovor:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lara će sa zadovoljstvom odraditi paralelni intervju s Annom Fenninger, Tinom Maze ili Viktorijom Rebensburg. Ali s Lindsey Vonn izvan skijaških staza ne želi imati ništa."

Image
Image

Fotografija iz sretnijih vremena

U dodatnom je pojašnjenju stajalo da se 2010. Vonn kao zaštitno lice Red Bulla svim silama borila da ta tvrtka odustane od predviđenog sponzorskog ugovora s Gut. Iako je glasnogovornik Red Bulla Robert Trenkwalder to nazvao potpunom besmislicom, odnos između dviju uspješnih i popularnih sportašica se do danas nije popravio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo