Liječnica otkrila u kakvom je stanju Ivica!

Teško je bilo gledati pobjednika koji se pobjedi ne raduje. U Sočiju smo prvi put vidjeli Ivicu Kostelića kao pobjednika utrke da ne pjeva hrvatsku himnu i ne maše hrvatskom zastavicom!

15.2.2012.
7:14
VOYO logo

Vidjelo se na njegovu licu da mu nije do slavlja jer bila je to Pirova pobjeda, ona za koju je plaćena prevelika cijena. Doduše, bila je ona i konkretna jer je Ivica s njom osvojio posljednji Mali globus za kombinaciju (više ga neće dodjeljivati), no njemu je u tim trenucima bilo važnije što će biti sa slalomom i borbom da obrani naslov ukupnog pobjednika Svjetskog kupa.

"Ivica je psihički vrlo stabilan, ne očajava nad sobom, nego razmišlja kako pobijediti i ovu ozljedu. Zna da ovo mora pregristi, a lakše mu je kada zna da je to već više puta prošao. Kakvi god tjelesni problemi nastanu, on se koncentrira, mobilizira sve svoje snage", rekla je liječnica reprezentacije Nataša Desnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U rehabilitaciji se ponaša kao na skijaškoj stazi. Zna što mu je činiti i to napravi maksimalno koncentrirano", dodala je Desnica.

Ivica je već dan nakon operacije po sobi malo hodao na štakama, dok je popodne obavio fizikalnu terapiju gornjeg dijela tijela. Glasnogovorniku Nenadu Eroru kazao je da ga ne boli ništa više nego poslije prijašnjih sličnih operacija. Već u srijedu Ivica se vraća u Hrvatsku i ide u Daruvarske toplice na rehabilitaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike