JEDAN OD NAJBOLJIH SKIJAŠKIH DANA IVICE KOSTELIĆA IKAD: / Kad ovo vidite sve će vam biti jasno

Image
Foto: Screenshot: Facebook

'Jučer sam zajedno s prijateljima uživao u jednom od najboljih skijaških dana kojeg sam doživio do sada'

18.1.2019.
19:00
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Naslužbenom Facebook profilu najboljeg hrvatskog skijaša svih vremena, legendarnog Ivice Kostelića, u srijedu je osvanuo sjajan video u trajanju od 3.42 koji u potpisu sadrži sljedeće:

"Jučer sam zajedno s prijateljima uživao u jednom od najboljih skijaških dana kojeg sam doživio do sada. Pogledajte video i sve će vam biti jasno. Nadam se da sam u ovaj filmić uspio prenijeti barem dio užitka, atmosfere i fenomentastičnosti ovog nezaboravnog dana", stoji u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PONOSNI UJAK NE KRIJE ODUŠEVLJENJE: /

Ivica Kostelić nazvao Janicu 'supermama'

Image
PONOSNI UJAK NE KRIJE ODUŠEVLJENJE: /

Ivica Kostelić nazvao Janicu 'supermama'

Kralj Wengena

Ivica je, zajedno sa Istokom Rodešom i Natkom Zrnčićem Dimom bio u Wengenu u Švicarskoj. Inače, postoji divna "ljubavna - skijaška" priča između Ivice i Wengena, tog kultnog skijaškog mjesta na kojem je naš skijaški umjetnik - apsolutni kralj! Kostelić je odlučio završiti karijeru Svjetskom kupu Wengenu upravo zato jer mu je posebno drag, jer je tu ostvario četiri pobjede u slalomu i dvije u kombinaciji. Sa šest pobjeda Ivica je rekorder u Wengenu...

Godine 2012. Kostelić je srušio rekord slavnog Amerikanca Bodea Millera koji je ostao na devet postolja u Wengenu, a dvojici velikana nitko na ovoj stazi nije ni blizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marco Schwarz slavio u kombinaciji, Zubčić 21.

Vrijedi spomenuti i kako je Austrijanac Marco Schwarz (23), u odsustvu najboljeg skijaša današnjice Hirschera (nije nastupio) pobijedio u petak u kombinaciji Svjetskog kupa u Wengenu, dok je naš skijaš Filip Zubčić osvojio 21. mjesto sa zaostatkom od 3,95 sekunde za pobjednikom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schwarzu je to druga pobjeda u karijeri, 1. siječnja je slavio u paralelnom slalomu u Oslu. Preostala dva mjesta na postolju pripala su Francuzima, drugi je bio Victor Muffat-Jeandet (+0,42), a treće mjesto osvojio je Alexis Pinturault (+1.12).

Rodeš nije završio utrku u slalomu

Zubčić je nakon slaloma bio 11., ali u spustu, u kojem rijetko nastupa, imao je tek 25. vrijeme, pa je na kraju završio na 21. poziciji. To znači da mu je 13. mjesto iz veleslaloma u Val d'Isereu (8. prosinca 2018.) i dalje najbolji rezultat ove sezone. Drugi hrvatski predstavnik Istok Rodeš nije završio utrku, budući da je promašio vrata u slalomu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo