IZNENAĐUJUĆI RASPLET: / Sa startnim brojem 30 do premijerne pobjede

Image
Foto: AFP, CHRISTOF STACHE
30.1.2016.
17:26
AFP, CHRISTOF STACHE
VOYO logo

Spust u Garmischu imao je iznenađujući rasplet, 24-godišnji Kline, kojem je dosadašnji najbolji plasman u karijeri bilo 13. mjesto iz Santa Caterine iz prosinca 2014., startao je kao treći, te je uspio biti brži od svih favorita. I kada se očekivalo kako će on postati senzacionalni pobjednik, sa startnim brojem 30 se niz stazu Kandahar sjurio 23-godišnji Kilde i nadvisio Klinea. Kildeov dosadašnji najbolji rezultat bilo je treće mjesto iz superveleslaloma iz Val Gardene 18. prosinca.

Zrnčić-Dim bez bodova

Hrvatski reprezentativac Natko Zrnčić-Dim utrku je okončao na 38. mjestu sa 2.46 sekundi zaostatka za Kildeom, a za 30. Austrijancem Klausom Kröllom, posljednjim koji je osvojio bodove, zaostao je 77 stotinki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U redoslijedu spustaša i dalje vodi ozlijeđeni Norvežanin Aksel Lund Svindal s 436 bodova, drugi Talijan Peter Fill ima 315, a treći Francuz Adrien Theaux 269, dok je u ukupnom redoslijedu Svjetskog kupa na vrhu Austrijanac Marcel Hirscher s 969 bodova ispred Norvežana Svindala sa 916 i Henrika Kristoffersena sa 871.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo