IVICA NA SKIJAMA, JANICA ZA VOLANOM: / Krenula nezaboravna Kostelićeva avantura

Image
Foto: Screenshot/Facebook

Najbolji hrvatski skijaš svih vremena Ivica Kostelić odradio je prvi dan svoje velike pustolovine, prelaska Islanda na skijama i pješice.

31.3.2016.
23:09
Screenshot/Facebook
VOYO logo

Podsjetimo, u sklopu projekta TRANSICELAND 2016 Kostelić u društvu dvojice pratitelja namjerava proći ukupno 730 kilometara, a predviđeno trajanje puta je oko 30 dana. Kako je objavio na Facebooku, Ivica je s prijateljima tijekom prvog dana prevalio 32 kilometra u devet sati.

Olujni vjetar

"Tijekom dana su bili dobri vremenski uvjeti, a očekuje se da će sjevernoistočni vjetar tijekom noći dosegnuti olujnu snagu. Pronašli smo dobro zaklonjeno mjesto za kampiranje. Snježni pokrivač je bio dobar i to je jako važno", napisao je Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobili smo opskrbu automobilom kad smo prelazili državnu cestu. Hvala, seko", dodao je naš skijaš koji u ovoj avanturi ima asistenciju sestre Janice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Noćenje na minus 10

U videu koji je objavio nakon prvog dana Ivica je sa sestrom, ali i svim obožavateljima, podijelio još nekoliko zapažanja o početku puta.

"Teško je jer ne možeš držati smjer, tu su polja lave, teren je neravan i napraviš puno više kilometara nego što bi htio. Ali znali smo to i to smo očekivali. Tako je kako je", istaknuo je Kostelić uoči večere i odlaska na spavanje na deset Celzijevih stupnjeva ispod ništice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike