IVICA KOSTELIĆ ODLUČNO: / 'Petnaesta operacija? Nema nikakve šanse!'

Image

Prije samo koji dan Ante Kostelić izjavio je da bi operacija koljena mogla produljiti karijeru njegova sina Ivice, ali i dodao da je to odluka koju će najtrofejniji hrvatski skijaš sam donijeti.

7.1.2017.
18:12
VOYO logo

"Ivicu bi operacija spasila, ali on neće… Stavili bi mu umjetnu hrskavicu, pet mjeseci bi pauzirao i krajem kolovoza opet bi mogao početi trenirati. Ima on dosta snage da se vrati. No to je u konačnici njegova odluka. Mi smo već napravili dosta stvari koje su teške, ne možemo to vječno raditi", kazao je Ante Kostelić koji smatra da bi tim potezom njegov sin mogao spreman dočekati Zimske olimpijske igre sljedeće godine.

Image
GIPS JE UVJEREN: /

Postoji mogućnost da se produlji karijera Ivice Kostelića

Image
GIPS JE UVJEREN: /

Postoji mogućnost da se produlji karijera Ivice Kostelića

'Vraćanje je mukotrpno'

Ivica ima drugačije mišljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znate što, u karijeri sam već imao 14 operacija. Jedanput moram reći dosta. Znam da će moje koljeno opet morati biti operirano, to je neminovno i nužno za normalan ‘civilni’ život. Ali kad to nakon umirovljenja učinim, barem me neće čekati mukotrpno vraćanje na stazu. Vraćanje u vrhunski sport nakon operacije mukotrpno je i teško", istaknuo je Kostelić u razgovoru za 24 sata.

Image
Image

Ante Kostelić

'Tjera me ljubav prema sportu'

Iako je u posljednje vrijeme daleko od bodova u Svjetskom kupu, Ivica i dalje sanja nastup na Olimpijskim igrama u Pyeongchangu sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo ljubav prema sportu tjera me da ovo radim. Nikakav novac ili slava. Najveća motivacija u sportu je nešto što veže i profesionalce i amatere. Kad idete u teretanu ili kad trčite, i zadovoljni ste sami sobom, na isti taj način ja volim svoj sport. To je prije svega strast", objasnio je najbolji hrvatski skijaš svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo