Kostelić ostao na petom mjestu!

U Garmisch-Partenkirchenu je ove subote vožen spust Svjetskog kupa za skijaše, a pobjedu je ostvario talijanski skijaš Christof Innerhofer.

I na drugom treningu spusta je ovaj skijaš bio najbrži, a tijekom subote je odolio strašnom austrijskom naletu. Naime, na iduće tri pozicije, od drugog do četvrtog mjesta, su se poredala trojica austrijskih skijaša, ali nitko nije zaprijetio Innerhoferu i njegovom pobjedničkom vremenu 1:37.83.

Mali su zaostatak imali Georg Streitberger i Klaus Kröll, ali su im dvanaest i šesnaest stotinki sporija vremena donijela drugu, odnosno, treću poziciju. Četvrti je na kraju bio Hannes Reichelt, dok se na petom smjestio Aksel Lund Svindal, vodeći spustaš u ovom trenutku i Norvežanin koji najviše prijeti Marcelu Hirscheru u ukupnom redoslijedu Svjetkog kupa. Podsjećamo, Hirscher je i prošle sezone osvojio veliki Kristalni globus namijenjen najboljem u Svjetskom kupu.

Hrvatski skijaš Ivica Kostelić nije mnogo zaostao, sekundu i 36 stotinki, ali se jedva ugurao u krug onih koji osvajaju bodove. Bio je 27., te je dodao četiri boda na svoj konto koja ga održavaju na petom mjestu ukupnog redoslijeda Svjetskog kupa.

U nedjelju će Garmisch biti domaćin veleslalomskoj utrci.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr