HRVATSKA OLIMPIJKA ZAUZELA 31. MJESTO: / 'Više sam zadovoljna drugom vožnjom, negoli prvom'

Image
Foto: AFP

Dan ranije u veleslalomu je nakon prve vožnje bila 31. i 84 stotinke su je dijelile od ulaska u 30 najboljih

16.2.2018.
17:21
AFP
VOYO logo

Hrvatska skijašica 21-godišnja Andrea Komšić osvojila u petak 31. mjesto u slalomu na ZOI u Pjongčangu, sa 7.63 sekunde zaostatka za pobjednicom Šveđankom Fridom Hansdotter. Nakon utrke kazala je da je zadovoljnija drugom vožnjom, negoli prvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HRVATSKA OLIMPIJKA SAŽELA DOJMOVE IZ PJONGČANGA: ‘Idem u pravom smjeru, samo moram još pojesti malo palente’

"Što se tiče slaloma više sam zadovoljna drugom vožnjom, negoli prvom. U prvoj vožnji malo sam se tražila prvih 20 zavoja, nije tu bilo grešaka, ali je bilo sporo", kazala je Komšić, koja je u prvoj vožnji imala 36. vrijeme.

Dan ranije u veleslalomu je nakon prve vožnje bila 31. i 84 stotinke su je dijelile od ulaska u 30 najboljih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U obje discipline, slalomu i veleslalomu, bila sam na rubu ulaska među 30 najboljih. U veleslalomu me nakon prve vožnje jedno mjesto dijelilo od toga. Iako je to dobar rezultat, to nikada neću preboljeti. Mislim da sam u obje discipline skijala prilično dobro. Bilo je nekih manjih grešaka koje su me izbacile iz balansa, ali mogu reći da sam zadovoljna", izjavila je Komšić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije četiri godine na ZOI u Sočiju bila je 33. u slalomu, te 35. u veleslalomu, a sada u Pjongčangu 31. u slalomu, te 32. u veleslalomu.

"U odnosu na moj prvi nastup na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju, vidi se napredak, posebice se u slalomu. Pokazala sam da nisam toliko daleko od onih koje čine TOP-30, iako sam se preselila u SAD i uglavnom skijam samo utrke u sveučilišnoj konkurenciji", dodala je Komšić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo