'Hirschera smo i u Zagrebu trebali diskvalificirati!'

Svjetske agencije su u subotu navečer objavile da austrijski skijaš i glavni Kostelićev suparnik Marcel Hirscher (22) ima naviku kršenja pravila.

22.1.2012.
13:50
VOYO logo

Hirscher je u dva slaloma koje je osvojio prešao preko kolca, dogodilo se to i na Sljemenu i u Adelbodenu! Austrijanac je jedanput i diskvalificiran, u Wengenu, da bi u Kitzbühelu zapeo već na prvim vratima!

Ovo je velika priča u Austriji, a Pavlekove primjedbe stigle su uoči vikenda u Kitzbühelu. Na domaćem terenu Hirscher je planirao prelomiti borbu, koliko god pričao da mu utrka za Veliki globus nije prioritet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo prilike detaljno pogledati snimke i vidjeli smo da je Hirscher haklao vrata u Adelbodenu i Zagrebu!", kazao je Vedran Pavlek.

Službeni rok za prijavu nepravilnosti je do 15 dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za utrku u Hrvatskoj sami smo krivi jer su suci bili naši. Još ćemo vidjeti je li ipak nešto moguće učiniti", dodao je Pavlek.

Mathias Berthold, trener austrijske reprezentacije, rekao je za Kronen Zeitung, da je i on gledao materijal, ali uz najbolju volju nije vidio ništa sporno. Austrijski savez svojoj mladoj zvijezdi sve do nedjelje ujutro i utrke slaloma nije rekao za cijelu priču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo