Završio veliki skijaški skandal! Kostelić je ipak bio u pravu!

31.1.2013.
12:38
VOYO logo

Podsjetimo, Hujara je Kostelićevu slalomsku stazu nazvao 'ekshibicionizmom', a kad se Ante ponovno spustio na stazu kako bi napravio korekcije, Nijemac se sjurio prema njemu i počeo urlati:

"Ti to radiš za svog sina. Hoćeš uništiti utrku. To je prebrzo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gips je ostao u šoku, toliko da uopće nije odgovorio gazdi svjetskog kupa, a ni poslije utrke nije htio komentirati skandalozno ponašanje Nijemca. Na kraju je stazu postavio talijanski trener, a Ivica je bio treći u slalomu i pobjednik u kombinaciji.

Svje završilo savršeno za Kosteliće, a sada je stigla i isprika...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je bila osobna isprika između Hujare i Gipsa i recimo da je sukob na taj način završio. Nije bilo neke daljnje svađe oko toga. Radilo se samo o neprimjerenom vikanju direktora Svjetskog kupa i on se zbog toga ispričao. Inače, sve je bilo u skladu s pravilima FIS-a, tu nije bilo problema", izjavio je za Sportski.net glasnogovornik Hrvatskog skijaškog saveza Nenad Eror i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hirscher je tu možda najbolje rekao, da on osobno voli voziti Kostelićeve staze jer su zahtjevnije nego druge. A Gipsova staza je bila u skladu s pravilnikom, kao, na koncu konca i odluka Hujare. Postoji pravilnik FIS-a koji kaže, da ako direktor utrke, a to je Hujara bio, nije zadovoljan sa stazom, on ima pravo sazvati trenere i oni su glasali 6:3 protiv Gipsove staze".

Je li ta Gipsova staza zaista bila 'nevoziva' kako je tada izjavio Hujara?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma nije. Postavio je kao i inače, jedino što je teren bio puno teži za skijanje nego inače. To je bio problem. I nema tu nikakvog osobnog sukoba između Hujare i Kostelića, da ima, ne bi se čovjek ni ispričao poslije. Problem je bio što je Hujara iskoristio jedno pravo koje direktori vrlo, vrlo rijetko koriste, i problem je bio njegove neuroze taj dan pa je reagirao neprimjereno. On kao drektor utrke ima veliku odgovornost, veliku obavezu, moguće da je taj dan bio nečim sa strane dodatno iziritiran. Hujara je dobar prijatelj Hrvata i hrvatskog skijanja. I ne treba tu njegovu reakciju u Kitzbühelu krivo tumačiti", zaključio je Eror.

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo