Evo što Ivicu Kostelića sada najviše pali!

'Vidljivost je bila jako loša i da se vozio veleslalom sigurno bi bio otkazan, međutim slalom se može voziti.

8.1.2012.
16:36
VOYO logo

Na slalomskoj utrci za Svjetski kup u švicarskom Adelbodenu Ivica Kostelić zauzeo je odlično 2.mjesto sa zaostatkom od 27 stotinki za pobjednikom Austrijancem Marcelom Hirscherom.

Uvjeti su na stazi bili vrlo teški, vidljivost je bila slaba, na stazi je bilo dosta svježeg snijega, a Kostelić je na kraju bilo vrlo zadovoljan ostvarenim rezultatom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/SOhg8PcuEjw?version=3&hl=en_US

"Vidljivost je bila jako loša i da se vozio veleslalom sigurno bi bio otkazan, međutim slalom se može voziti po takvoj vidljivosti. Zadovoljan sam sa svojom vožnjom, znao sam da Hirscher ima veliku šansu u donjem dijelu staze koja je bila dosta otvoreno postavljena, a ja u tom dijelu nisam riskirao previše. Veselim se tjednu koji je pred nama u Wengenu. Prema prognozama nas očekuje lijepo vrijeme, a Wengen je mjesto gdje sam ostvario najveće uspjehe u karijeri i uvijek se veselim povratku", izjavio je Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalibor Šamšal je prvu vožnju završio na 42.mjestu s zaostatkom od + 4.85 te se na žalost nije uspio plasirati u drugu vožnju, s obzirom na uvjete na stazi zbog kojih prvu vožnju nije završilo 25 skijaša. "Prvi dio staze sam vozio dosta dobro, a onda se zbog greške kao i uvjeta na stazi nisam uspio plasirati u drugu vožnju", kazao je Šamšal.

Rezultati: 1. Hirscher (Aut) 1:58.66 2. Kostelić (Hrv) +0.29 3. Gross (Ita) +0.99 4. Matt (Aut) +1.44 5. Grange (Fra) +1.56...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupan redoslijed slalomaša: 1. Kostelić (Hrv) 385 bodova 2. Hirscher (Aut) 360 3. Deville (Ita) 230...

Ukupan redoslijed Svjetskog kupa: 1. Hirscher (Aut) 725 bodova 2. Kostelić (Hrv) 495 3. Svindal (Nor) 456 4. Ligety (SAD) 453...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo