Bijes Ivice Kostelića: Legendarni skijaš 'poludio' i otvorio polemiku!

Najbolji hrvatski skijaš svih vremena Ivica Kostelić reagirao je putem Facebooka na zbivanja u austrijskom skijalištu Kitzbühelu. Njegov će komentar bez sumnje izazvati brojne polemike.

26.1.2015.
11:58
VOYO logo

Kostelić je proteklog vikenda osvojio 18. mjesto u slalomu, a četvrto u kombinaciji, dakle pozamašan broj bodova. Ono što ga je naljutilo je način na koji su postavljene utrke.

"Nakon ukidanja klasične kombinacije 2013. ovaj vikend svjedočili smo daljnjem sportskom obezvređivanju legendarnih utrka u Kitzbühelu: spust od 58 sekundi i dva slalomska laufa (kombinacijski i 2. vožnja specijalnog slaloma) u kojima nije ispao praktički nijedan natjecatelj, a takozvani superveleslalom nije imao baš nikakve veze sa svojim imenom i formatom, nego je bio samo opasniji spust u kojem je teško nastradao jedan natjecatelj. I dok se u kontradikciji nevjerojatnih razmjera raspisuju ankete kontra zahtjevnih slalomskih postava, nitko se ne obazire na degradiranje skijaškog sporta koje nam se svakoga dana sve više odvija pred očima", poručio je Kostelić, a njegov će post zasigurno izazvati brojne komentare u Svjetskom skijaškom kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://www.facebook.com/IvicaKostelicOfficial/posts/801602063227036U ukupnom poretku Svjetskog skijaškog kupa Kostelić sada drži 35. mjesto s 55 osvojenih bodova i najbolje je rangirani Hrvat. Natko Zrnčić Dim je 58. sa 78 bodova, a Filip Zubčić je na 68. mjestu sa 61 bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo