Ante Kostelić otkrio veliki Ivičin problem

Ivica Kostelić u Wengenu je bio prepun iznenađenja, ali tek ga čekaju pravi izazovi i borba protiv vremena, konkurencije i vlastitih skija. Problem je, iako možda nije smio, otkrio tata Gips.

17.1.2012.
8:47
VOYO logo

Šesterostruki wengenski pobjednik u ponedjeljak se iz Švicarske preselio u Austriju. Nakon polusatnog leta između Berna i Innsbrucka uputio se u Kitzbühel gdje ga već u utorak čeka prvi službeni trening spusta.

Osim loše vremenske prognoze, Ivici u Kützbuhelu ne ide u prilog ni materijal koji ima na skijama za brze discipline. Zanimljivost vezanu za Ivičine skije i proizvođača otkrio je Ante Kostelić, iako možda nije smio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi o tome ne smijemo govoriti. Kako bi bilo da netko tko nosi logo neke mineralne vode priča da ta voda baš i nije dobra. U Kitzbühelu je, srećom, manja uloga materijala nego drugdje", naglašava Gips.

Međutim, sjajan vikend u Wengenu otklonio je sve probleme, pogotovo završna svirka u središtu Wengena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon proglašenja, praćenog s puno hrvatskih zastava i pokliča, Ivica i Myhrer zasvirali su gitare, a organizatori su uspjeli nagovoriti Neureuthera i Dopfera da oni nešto otpjevaju. Ivica i Andre svirali su 20-tak minuta, najprije jednu lokalnu pjesmu a onda rock'n'roll i blues standarde", prepričao je direktor reprezentacije Vedran Pavlek.

specijal-201102150360004-Ivica Kostelić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo