SKAUTI EUROPSKIH DIVOVA STIŽU NA POLJUD: / Hajduku se najavili Chelsea, Milan, Borussia Dortmund...

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Sve veći interes vlada za njihove mlade igrače.

7.2.2019.
14:51
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka u nedjelju će po prvim put od 7. listopada prošle godine, odnosno 126 dana kasnije po prvi put odigrati utakmicu na Poljudu pred publikom. Razlog tomu je kazna od četiri utakmice igranja pred praznim tribinama na domaćem terenu koju su Splićani zaradili zbog divljanja navijača tijekom derbija s Dinamom.

Bijeli su u prvoj utakmici proljetnog dijela sezone slavili s 1:0 u Osijeku što će sigurno povećati interes za nedjeljni obračun s Lokomotivom. Dobra predstava ulila je nadu momčadi Siniše Oreščanina da bi do kraja sezone ipak mogli završiti u gornjem dijelu tablice, a ne na šestom mjestu gdje se trenutačno nalaze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Traženi u inozemstvu

U međuvremenu, prema informacijama iz Splita, od prodaje Ante Palaverse engleskom prvaku Manchester Cityju Hajdukovi mladići našli su se pod povećalom brojnih inozemnih klubova. Kako javlja Dalmatinski portal Milan, Chelsea, Borussia Dortmund i brojni drugi strani klubovi službeno su najavili dolazak svojih predstavnika na utakmicu ovog vikenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je Hajduk pristao prodati Palaversu u siječnju, odbio je ponude Lillea i Fiorentine za Bradarića i Vuškovića, no pitanje je hoće li moći na ljeto odbiti ponude nekog od velikana, naravno, ukoliko se one pojave.

Bijeli su s Lokomotivom ove sezone, inače, igrali dva puta. Na Poljudu je 5. kolovoza 2018. godine bilo 1:1 (strijelci Stanko Jurić i Ivan Krstanović), a u Kranjčevićevoj su 21. listopada 2018. slavili domaćini 2:0 (Myrto Uzuni i Domagoj Drožđek).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo